FAQ Veelgestelde vragen:

Wat zijn de verzendkosten?
De standaard verzendkosten zijn € 5,80 voor België. Voor Nederland bedraagt deze € 6,80. Bestel je voor een bedrag vanaf €75? Dan sturen wij het pakketje gratis (binnen Nederland & België) naar je op!
Hoe lang duurt het voor mijn pakketje geleverd wordt?
Na het plaatsen van een bestelling en het afronden van de betaling, wordt deze bestelling binnen de 3 werkdagen door ons verstuurd. Aimes doet haar uiterste best om de bestelling zo snel mogelijk bij jou thuis af te leveren. Heb jij je pakketje na 3 werkdagen nog niet in huis? Gelieve dan zo snel mogelijk contact met ons op te nemen! Verzending naar Nederland zal iets langer kunnen duren dan in België.
Wat zijn de betaalmogelijkheden?
Wat zijn de betaalmogelijkheden?
  • IDeal
  • Bancontact / Mister Cash
  • Maestro
  • Creditcard
  • PayPal
iDeal Voor de Nederlandse klanten. Als je toegang hebt tot internetbankieren dan kun je via iDeal betalen. Bancontact / Mister Cash Met deze betaalkaarten kun je veilig en snel betalen binnen België. Maestro In de meeste Europese landen is Maestro voor fysieke betalingen de standaard. Je herkent Maestro aan het rood blauwe symbool op je betaalpas. Creditcard Je kunt direct betalen met VISA card of MasterCard. PayPal Je kunt met een PayPal account meteen betalen, zonder dat je een kaartlezer nodig hebt.